Nieuwsbericht

 

Activiteiten

In de stad Den Haag zijn veel initiatieven die inwoners bijstaan, informeren, weerbaar maken en ook het nodige plezier geven.
Haags Groene Kruis Fonds heeft in 2023 al een aantal projecten financieel kunnen ondersteunen. Zowel voor ouderen, (jonge) kinderen en jongeren gebeurt veel. Een pannakooi in Transvaal, Vier het leven met vrijwilligers die samen met ouderen een voorstelling bezoeken, en baby en dreumes café zijn hier zo maar voorbeelden van. 

Theatervoorstelling Ruimte Reis is een mooi voorbeeld dat  in 2022 is opgevoerd.
Een project waarin bewoners van de Saffier locaties Domus Nostra en Nolenshaghe, medewerkers en wijkbewoners een prachtige voorstelling hebben gemaakt. Je reist langs verhalen met video, muziek, beweging en poëzie waarin bewoners laten zien wat hen beweegt en ontroert. Een mooi project waar we graag aan hebben bijgedragen. Een goed voorbeeld ook waarin contact met de wijk naar voren komt. 

Boodschappenbegeleidingsdienst vierde in 2022 het 30-jarig bestaan. Fijn dat het weer kon allemaal. Haags Groene Kruis Fonds heeft bijgedragen aan met programma met een donatie.